Kip

bekend om haar kip producten

Muscle Meat staat bekend om haar schone kip producten in handige voordeelverpakkingen. Hiermee ben je in staat om zonder enige moeite lekkere en vooral gezonde kip gerechten te bereiden. Naast onze bekende kipblokjes verkopen we onder andere Kipfilet Nuggets, Döner Kebab en Kipfiletschnitzels.

Kip wraps

Van alle kipgerechten die we kennen, zijn kip wraps misschien wel het meest bekend. Waarschijnlijk komt dit doordat je kip wraps precies kunt samenstellen op de manier zoals jij die het lekkerst vindt.  Als je de wrap vult met onze Mexicaanse bonenmix, voorgegaarde kipblokjes en een light sauce dan ben je verzekerd van een snelle, gezonde lunch of avondmaaltijd.

Recepten met kip

Heb je geen inspiratie om een lekker gerecht met kip op de tafel te zetten? Bekijk dan onze pagina met diverse kip recepten. Hier vind je heerlijke, gezonde gerechten die je volledig kunt samenstellen met producten uit het Muscle Meat assortiment. Deze recepten zijn speciaal samengesteld waardoor de voedingswaarden perfect in balans zijn. Je kunt onder andere kiezen uit een traditionele Hollandse pot, Aziatisch, Indiaas en Mediterraanse recepten!

Waarom kip?

Eiwitten zijn belangrijk voor de opbouw en het herstel van spieren, en kip bevat een hoog gehalte aan eiwitten.

Voedingsstoffen uit kip

Bovendien is kip ook een bron van andere belangrijke voedingsstoffen voor sporters, zoals vitamine B6 en B12, die helpen bij het omzetten van voedsel in energie en het handhaven van een gezond zenuwstelsel. Kip bevat ook mineralen zoals ijzer, zink en fosfor, die belangrijk zijn voor de spierfunctie en het immuunsysteem.