Eiwitten

Wil je aankomen in gewicht of spiermassa? of juist verantwoord afslanken? Bij Muscle Meat koop je voordelig de meest zuivere eiwitten op de markt.

Hoeveel eiwitten per dag

Het aantal eiwitten dat je per dag dient binnen te krijgen verschilt van persoon tot persoon. Als je bijvoorbeeld dagelijks sport, of dat nou duursport of krachtsport is, dan heb je meer eiwitten nodig dan iemand die niet of nauwelijks sport. Eiwitten dragen namelijk bij aan spierherstel en de groei van spiermassa. Wanneer je regelmatig sport dan is het aan te raden om tussen 1 en 2 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht binnen te krijgen. Dit kan in de vorm van kwalitatieve eiwitshakes en/of een eiwitrijk voedingspatroon. Denk bijvoorbeeld aan onze heerlijke kip in combinatie met gezonde groenten en smaakvolle zoete aardappel.

Waar zitten eiwitten in

Eiwit of proteïne komt van nature voor in veel producten. De laatste jaren hebben eiwitshakes een ontzettende vlucht genomen en behoren inmiddels tot de standaard uitrusting van fanatieke sporters. Bij Muscle Meat ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit eiwitshakes van Dutch Giant Nutrition. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreid assortiment van eiwitrijke producten. Zo verkopen we kant-en-klaar kip, zowel rauw als gegaard, waarmee je binnen de kortste keren een heerlijke en vooral gezonde maaltijd op tafel zet. Uiteraard verkopen we ook diverse rund– en varkensvleesproducten. Eet je liever vis? Dan kun je onder andere kiezen uit zalm, tonijn en  garnalen.

Waar zitten veel eiwitten in?

Voor de fanatieke sporter is het geen geheim, maar producten als eiwitshakes, kip en eieren behoren tot de populairste producten als het gaat om de hoeveelheid eiwitten. De whey isolaat van Dutch Giant Nutrition bevat maar liefst 87,5% zuivere eiwitten. Dankzij koude cross-flow microfiltratie wordt de structuur van eiwitten behouden, waardoor deze super snel worden opgenomen door je lichaam.

Plantaardige eiwitten

Uiteraard ben je als vegetariër of veganist ook bij Muscle Meat aan het juiste adres. Naast eiwitshakes en proteïne uit dierlijke producten, kun je ook kiezen uit plantaardige eiwitten. Hierin maken we onderscheid in vleesvervangers, zoals vegetarische hamburgers en vegetarische nuggets maar ook falafel. Daarnaast hebben we vegetarische eiwitten in de vorm van kidneybonen, zaden en noten. Welke vorm van eiwit je ook kiest, bij Muscle Meat ben je verzekerd van de meest schone producten zonder onnatuurlijke toevoegingen.