Dranken (Eiwit, Energy, Zero/Light)

Uit Amerika en Engeland afkomstige dranken zonder suiker of lightly sweetened.
 

Lees meer over Monster Energy, Bolero limonade en sportdranken

Monster Energy

Iedereen die naar de sportschool gaat is bekend met pre workout supplementen. Het meest bekend is toch wel de pre workout in poedervorm die je zelf moet mengen met water. Het voordeel van zelf mengen is dat je zelf de sterkte van de pre workout kan bepalen. Sommigen hebben genoeg aan een scoop, terwijl anderen er twee nemen. Dit hangt heel erg af van je lengte, lichaamsgewicht en ook je cafeïne tolerantie. Als je geen zin hebt om te mengen, of misschien twijfelt aan de samenstelling, dan is een pre mixed pre workout iets voor jou. Bij Muscle Meat heb je ruime keuze uit energy drinks zoals Monster Energy. Je hebt hierin de keuze uit diverse heerlijke smaken. Bijkomend voordeel van Monster Energy is het lage aantal kcal per blik. Je kunt deze dan ook met een gerust hart drinken. Net als met andere supplementen, houd wel rekening met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid en stop met drinken als je rusteloosheid ervaart.

Bolero limonade

Als je zin hebt in een heerlijke dorstlesser tijdens het sporten, of gewoon gedurende de dag, dan raden we Bolero limonade aan. Dit is een suikervrije poeder die perfect oplost in water. Je houdt dan ook een heerlijke sportdrank over. Je kunt Bolero in ontzettend veel smaken kopen, daarom bieden we handige proefpakketten aan. Je hebt de keuze uit een proefpakket met 12 smaken, 24 smaken, 58 smaken en 79 smaken. Deze proefpakketten 

Sportdrank

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een sportdrank zoekt die geen stimulanten bevat. Of dat je geen zin hebt om zakjes met poeder mee te nemen en te mengen met water. Dan hebben we ook voor jou geschikte sportdranken. Zo verkopen we onder andere sportdrank met l-carnitine of een sportdrank met BCAA’s. Beide zijn heerlijke dorstlessers en de toegevoegde aminozuren dragen bij aan spierherstel, dus een win-win situatie!