Meal prep producten

wat is meal prep?

Meal prep is een populaire term en betekent niks anders dan het vooraf bereiden van je maaltijden. Voor de meeste personen betekent meal prep uren in de keuken staan, zodat je later in de week minder tijd hoeft te besteden aan een gezonde, voedzame maaltijd. Als je je boodschappen doet bij Muscle Meat dan heb je hier geen last van. Al onze producten shop je voordelig in bulkverpakkingen en kun je zowel rauw als voorgegaard kopen. Je hoeft niet meer te doen dan je favoriete maaltijdcomponenten in een meal prep bakje te doen en je bent klaar. Je moet het natuurlijk wel even opwarmen voordat je kunt eten.

Meal prep in één minuut

Mealprep met kant en klaar producten

Veel mensen associëren kant-en-klaar met ongezond en dat is wat ons betreft geheel onterecht. Met de hedendaags techniek worden producten vers van het land ingevroren waardoor voedingsstoffen en -waarden volledig behouden blijven. Ervaar het gemak van de snelle en gezonde maaltijden van Muscle Meat!

meal prep

Meal prep bakjes

Als je tijd wilt besparen in de keuken zonder afbreuk te doen aan een gezonde levensstijl dan is een prep meal echt wat voor jou! Bij meal prepping zijn de maaltijd componenten zoals rijst, groenten en kip natuurlijk belangrijk. Echter zonder kwalitatieve meal prep bakjes wordt het lastig om de maaltijden mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk. Muscle Meat biedt verschillende soorten mealprep bakjes, denk bijvoorbeeld aan bakje die bestaan uit een enkel of dubbel compartiment. De bakjes zijn gemaakt van sterk plastic en kun je prima meerdere keren gebruiken. Weggooien na gebruik kan natuurlijk ook, maar denk er aub aan om je plastic netjes te scheiden en gooi deze niet zomaar op de grond of in de natuur.

Meal prep recepten

Bij Muscle Meat maken we jouw leven een stuk gemakkelijker, elke dagelijkse maaltijd kun je namelijk online bij ons bestellen. Of je nou sport of niet, we hebben voor iedereen een smakelijke en gezonde maaltijd. Je kunt alle maaltijdcomponenten, zoals vlees, groenten, rijst en zoete aardappels, los bestellen en zelf bepalen hoe je deze op smaakt brengt. Mocht je op zoek zijn naar meal prep recepten dan ben je bij Muscle Meat ook aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan kip tandoori recepten, pasta recepten, kip kerrie recepten en veel meer.