Wanneer je een bestelling zelf wilt ophalen bij Muscle Meat is het vereist dat er via de de website besteld wordt. Kies tijdens het betaalproces voor de optie ”Ophalen bij Muscle Meat’, selecteer een afhaaldag en betaal online. Ophaaldagen zijn van maandag t/m donderdag tussen 9:00 en 17:30 op het volgende adres: Stichtse kade 47 1244NV Ankeveen

Muscle Meat verstuurd zijn bestellingen in sterke kartonnen dozen met daarin isolatie. Samen met het droogijs (-80C°) wat bij elk voedingspakket wordt toegevoegd zal het pakket minstens 18 uur bevroren onderweg kunnen zijn. Samen met de service die onze transporteur www.Trunkrs.nl aanbiedt kunnen wij er voor zorgen dat uw bestelling in perfecte conditie bij u thuis bezorgd wordt. Trunkrs zal altijd uw pakket binnen 12 uur bezorgen, nadat uw pakket onze vriezer bij Muscle Meat verlaat, in de avond tussen 17:00 en 22:00 uur. Dit tijdvak wordt verkleind naar een uur. Blijkt dit bv om 17:00 – 18:00 te zijn en je bent niet thuis door werk, laat dan via de tracking een bericht achter voor de postbode waar hij het mag achterlaten rondom het huis, of bij welke buurman.

Tijdens de levering biedt Muscle Meat samen met Trunkrs de volgende service aanbieden:

 • 99% van de zendingen worden succesvol bezorgd bij de eerste afleverpoging.
 • Om 16:00 op de dag van levering, zal het tijdvak 17:00 – 22:30 zich verkleinen naar een uur: bv. 19:00 – 20:00.
 • Sms updates: u ontvangt 15 minuten voor de bezorger voor uw deur staat een sms.
 • Wanneer de bezorger aanbelt en er wordt niet opengedaan, dan zal hij uw 06-nummer bellen. Indien dit mislukt zal er een bezorgpoging bij de buren zijn. En als dit ook mislukt, dan zal uw pakket weer in de vriezer geplaatst worden en de volgende dag opnieuw aangeboden worden. 
 • Premium Live tracking: u weet precies wanneer de bezorger voor uw deur staat. U kunt precies zien bij hoeveel adressen hij nog moet stoppen voordat uw bezorger bij u stopt. 
 • Via de Track&Trace kunt u voor de levering nog een bericht doorgeven aan de bezorger. Dit bericht zal de bezorger altijd lezen voordat hij uw pakket bij u bezorgd. Bijvoorbeeld: Niet aanbellen maar kloppen. Of graag bij buren bezorgen of juist niet. Of ik ben niet thuis zet het pakket op plek X neer.  
 • Indien u het idee heeft dat de levering niet goed gaat of goed gegaan is, neem via de Track&Trace contact op met Trunkrs. Zij zullen u met alle problemen rondom de levering helpen. Indien er iets mis is met de inhoud van het pakket, mail Muscle Meat op [email protected]

Na ontvangst kunt u praktisch de volledige verpakking (verzendverpakking) weggooien in de papierbak, u hoeft dus niets te scheiden.

Het is mogelijk om uw bestelling van dinsdag t/m vrijdag in de avond te ontvangen. Tevens kunt u makkelijk door middel van onze kalender tijdens het afrekenproces al twee weken uw bestelling vooruit plannen. 

Muscle Meat verstuurd zijn bestellingen in sterke kartonnen dozen met daarin een kartonnen isolatie. Samen met het droogijs (-80C°) wat bij elk voedingspakket wordt toegevoegd zal het pakket minstens 18 uur bevroren onderweg kunnen zijn. Samen met de service die onze transporteur www.Trunkrs.nl aanbiedt kunnen wij er voor zorgen dat uw bestelling in perfecte conditie bij u thuis bezorgd wordt. Trunkrs zal altijd uw pakket binnen 12 uur nadat uw pakket onze vriezer bij Muscle Meat verlaat bij u bezorgen in de avond tussen 17:00 en 22:00 uur.

Tijdens de levering biedt Muscle Meat de volgende service aanbieden:

 • 99% van de zendingen worden succesvol bezorgd bij de eerste afleverpoging.
 • Na een mislukte afleverpoging zal uw pakket weer in de vriezer geplaatst worden en de volgende dag opnieuw aangeboden worden.
 • Premium Live tracking: u weet precies wanneer de bezorger voor uw deur staat. U kunt precies zien bij hoeveel adressen hij nog moet stoppen voordat uw bezorger bij u stopt.
 • Sms updates: u ontvangt 15 minuten voor de bezorger voor uw deur staat een sms.
 • U kunt voor de levering nog wijzigingen doorgeven aan de bezorger. Deze berichten zal de bezorger altijd lezen voordat hij uw pakket bij u bezorgd. (bijvoorbeeld: Niet aanbellen maar kloppen. Of graag bij buren bezorgen of juist niet.)
 • Wanneer de bezorger aanbelt en er wordt niet opengedaan, dan zal hij uw 06-nummer bellen. Indien dit mislukt zal er een bezorgpoging bij de buren zijn.

Na ontvangst kunt u praktisch de volledige verpakking (verzendverpakking) weggooien in de papierbak, u hoeft dus niets te scheiden.

Het is mogelijk om uw bestelling van dinsdag t/m vrijdag te ontvangen. Tevens kunt u makkelijk door middel van onze kalender tijdens het afrekenproces al twee weken uw bestelling vooruit plannen.

Mocht er iets mis zijn met u bestelling, dan willen wij u vragen om direct contact met ons op te nemen via (+31) 06 50 614 619 of [email protected] 

Wij zullen dan ons best doen om u zo goed mogelijk te helpen. Mocht u niet binnen 24 uur na ontvangst van uw pakket contacteren dan zal helaas de garantie komen te vervallen. Meldt u een probleem op tijd bij ons dan zullen wij altijd zorgen voor een passende oplossing. 

Er is voor non-diepvries producten geen minimale afname. De minimale bestelling bij Muscle Meat voor bevroren producten is 4 ‘Vriespunten’, om genoeg ijsmassa te creeëren zodat het 100% bevroren bij u aankomt. Hoeveel vriespunten een product waard is vindt u rechtsboven op de pagina van het product zelf. Ook kunt u in de winkelwagen bovenaan zien op hoeveel punten u momenteel zit (eerst inloggen). In het kort komt het hier op neer:

ProductAantal vriespunten
Vlees en vis1
Groente, fruit, koolhydraten0.5

U kunt dus een combinatie maken om aan deze 4 punten te voldoen, bijvoorbeeld:
1x biefstuk (1punt)
1x gekookte kipblokjes (1punt)
1x tonijnsteak (1punt)
1x zoete aardappels (0.5punt)
1x bosvuchtenmix (0.5punt)

U hoeft hier niet van te schrikken. Doordat de meeste producten vacuüm verpakt zijn kost het niet veel ruimte in uw vriezer. Onderstaande foto laat zien hoe weinig ruimte 4kg inneemt.

De kg prijzen van Muscle Meat zijn onder de supermarkt prijzen. De €5.95 verzendkosten voor NL en €8 voor België vallen bij een bestelling vanaf €150 weg. Webshops die vanaf  €20 gratis verzending aanbieden verwerken deze kosten in de productprijs, anders zouden ze geen winst maken bij een zending. Musclemeat verwerkt deze verzend kosten niet in de product prijs zodat de klant niet de dupe is wanneer hij/zij meer besteld. Je zou anders bij ieder product dat je toevoegt moeten betalen voor deze verwerking in de productprijs! Hoe meer je dus bij ons concept besteld, hoe voordeliger je daarmee uit bent en bij een bestelling vanaf €150 vervallen de verzendkosten ook nog eens. Muscle Meat neemt de diepvries kosten op zich om uw bestelling altijd in perfecte staat bij u te krijgen: isolatiezak samen met kg’s droogijs.