Rijst

Lees meer over gerechten, koken van rijst en gebakken rijst

Rijst gerechten

Rijst is een veelgebruikte vorm van koolhydraten. Het behoort tot de zogeheten complexe koolhydraten, wat betekent dat de vezels langzaam worden opgenomen door je lichaam. In tegenstelling tot snelle koolhydraten, zoals bijvoorbeeld pasta, zul je daarom niet zo snel weer een hongerig gevoel hebben. Ben je op zoek naar gezonde, smaakvolle rijst recepten? Bij Muscle Meat hebben we alle maaltijdcomponenten om een heerlijk rijstgerecht op tafel te zetten. We hebben een uitgebreid assortiment vlees, groenten, koolhydraten die je kunt bestellen om samen te stellen met rijst.

Rijst koken

Veel mensen vinden het koken van rijst een lastige opgave. Je loopt namelijk al snel het risico dat je je pannetje met rijst uit het oog verliest, met als resultaat een snotterig papje. Juist daarom biedt Muscle Meat voorgekookte rijst die je alleen hoeft te ontdooien en twee minuten in de magnetron hoeft op te warmen.

Gebakken rijst

Gebakken rijst is een bekend rijstgerecht en kun je eenvoudig maken met onze voorgekookte rijst, kipblokjes, groentemix en kruiden. Naast gebakken rijst vind je bij Muscle Meat nog talloze rijst recepten, ideaal voor wanneer je geen tijd of zin hebt om een nieuw gerecht te bedenken.