Rund

Rundvlees aanbieding

Bij Muscle Meat doen we er alles aan om de best mogelijke producten tegen de scherpst mogelijke prijzen aan te bieden. De lijnen in de hele keten zijn kort waardoor jij hier als klant maximaal van profiteert. Als je op zoekt bent naar rundvlees aanbiedingen dan ben je ook bij Muscle Meat aan het juiste adres! Ons rundvlees is regelmatig in de aanbieding. Heb je een aanbieding gemist? Geen nood, onze standaard prijzen liggen veel lager dan de prijzen in de supermarkt. Dus eigenlijk is ons rundvlees altijd in de aanbieding.

Rundvlees recept

We verkopen niet alleen de beste rundvlees producten, maar helpen je ook met het bereiden van heerlijke rundvlees recepten. Met ons mager rundergehakt maak je bijvoorbeeld de lekkerste Chili Con Carne. Ben je net als Olivier Richters een fanatiek bodybuilder, probeer dan eens de Dutch Giant Maaltijd. Naast los gehakt, gehaktballetjes en runderworsten, hebben we ook luxer rundvlees in assortiment. Als je trek hebt in een klassiek biefstuk gerecht met een malse runder kogelbiefstuk, asperges en zoete aardappel.

Mager rundvlees

Wanneer je rundvlees in de supermarkt koopt dan ben je misschien bewust van het vetgehalte van deze producten. Normaal rundergehakt heeft bijvoorbeeld een vetgehalte van zo’n 17% en mager rundergehakt zo’n 12%. Wanneer je bewust bezig bent met je voeding of dieet dan helpen alle kleine beetjes en is het dus zinvol om mager rundvlees te kopen. Net als onze kipproducten bevat ons rundvlees geen onnodige toevoegingen en is het vetpercentage zo laag mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld ons low fat rundergehakt, super smaakvol en met slechts 5% vet.

Rundvlees soorten

Als je hebt over rundvlees soorten dan zullen de meesten gehakt en biefstuk of entrecote noemen. Naast deze producten hebben we bij Muscle Meat ook heerlijke rundvlees worsten, balletjes en hamburgers. Ben je een BBQ fan? Bekijk dan eens onze Zuid-Amerikaans Ribeye, Ierse Tomahawk en heerlijke lamskoteletten uit Nieuw-Zeeland! Deze producten worden direct bij de producent bevroren zodat je gegarandeerd bent van het meest verse vlees. Ontdooi het vlees langzaam, het liefst een dag van te voren, en je hebt een heerlijke maaltijd!