Klassieke Runderkogelbiefstuk

Onze runderkogelbiefstuk van irishnature.ie staat bekend om zijn kwaliteit en is in deze maaltijd het enige product dat bereid dient te worden. Heb je nog geen ervaring met hoe je een runderkogelbiefstuk dient te bakken? Kijk dan één van de instructie video’s hier: YOUTUBE

Bereiding

Ingrediënten: (advies verhoudingen)

  • 200 gram Runderkogelbiefstuk
  • 200 gram Zoete Aardappelblokjes
  • 100 gram Groene Asperges
  • Tijm
  • Peper
  • Zout

Verwarm de Zoete Aardappelblokjes in een pan met PAM/Kokosolie en breng het op smaak met wat peper en zout. (opwarmen in de magnetron is ook mogelijk). De Groene Asperges kunnen gekookt worden in een pan met water. (opwarmen in de magnetron is ook mogelijk). Kruidt de Runderkogelbiefstuk met peper, zout en Tijm aan beide kanten. Verhit vervolgens de koekenpan met PAM/Kokosolie. Schroei de Runderkogelbiefstuk in de koekenpan dicht op een hoog vuur aan alle kanten. Zet het vuur vervolgens lager en bak deze tot je de gewenste bereiding hebt (Rare, Medium, Well done)

Serveertip

Mocht je een sausje missen bij de Zoete Aardappelblokjes is het altijd een optie om hier de XXl Light Saus Mayo Zero bij te eten.

Variatietip

Ook lekker is om je Runderkogelbiefstuk in te smeren met onze Smokey BBQ kruidenmix. Of de Uienblokjes door de Zoete Aardappelblokjes te mengen.

Voedingswaarden (macro's) en producten

Product Aantal gram
Runderkogelbiefstuk – 1KG – 5 x 200G (Angus grasgevoerd)
Zoete Aardappel blokjes – 2.5 KG – Kant-en-Klaar
Groene Asperges – 1KG (voorgekookt)

Bepaal hierboven je aantal gram per product om de voedingswaarden van je maaltijd te bekijken.

Energie 0 calorieën
Eiwit 0 gr
Koolhydraten 0 gr waarvan suikers: 0 gr
Vet 0 gr waarvan verzadigd vet: 0 gr
Vezels 0 gr
Zout 0 gr