Aardappel

Lees meer over onze aardappel producten voor de oven, frieten, puree en recepten

Zoete aardappel oven

Zoete aardappel heeft een echte comeback gemaakt en dat is niet zonder reden. Je zou denken dat het een aardappel is, maar eigenlijk is het een knol. Net als een normale aardappel bevat een zoete aardappel veel koolhydraten. Daarnaast bevat deze veel vitaminen en mineralen waardoor het echt een gezonde toevoeging aan je dieet is. De meest gebruikelijke manier om een zoete aardappel te bereiden is door deze te schillen en in de oven te doen. Je kunt er lekkere crispy blokjes van maken, eventueel gekruid met paprikapoeder en komijn.

Zoete aardappel friet

Zoete aardappel friet zag je een paar jaar geleden nog weinig, maar bij Muscle Meat behoort het al langere tijd tot één van onze best verkochte koolhydraat producten. Zoete aardappel friet is dan ook gezond alternatief op de gewone friet. Je kunt deze simpel bereiden in de oven en natuurlijk in de airfryer, of zelfs de frituurpan maar dat is natuurlijk een stuk minder gezond. Bij Muscle Meat koop je zoete aardappel friet in een handige voordeelverpakking van 2 kilo.

Zoete aardappel puree

Van zoete aardappel kun je natuurlijk ook een heerlijke puree maken, net als van een gewone aardappel. Dit kun je doen door onze zoete aardappel blokjes in de magnetron te doen of te koken en deze tot een puree te pureren. Eventueel aangemengd met een scheutje melk. Muscle Meat staat voor gezond en gemak, daarom kun je ook kiezen uit kant en klare zoete aardappel puree. Deze hoef je alleen op te warmen, in de magnetron of een pan, en klaar is kees!

 

Zoete aardappel recept

Omdat zoete aardappel zoveel positieve eigenschappen heeft, is het een vast onderdeel van een bodybuilders dieet. Als je niet verder komt dan zoete aardappel friet uit de oven, of gewoon geen inspiratie hebt, dan hebben we een paar heerlijke recepten voor je. Wat denk je bijvoorbeeld van een gezonde Pokebal met zoete aardappel, broccoli en kogelbiefstuk. Of een heerlijke zoete aardappel curry. Deze recepten, en nog veel meer, zijn speciaal samengesteld door onze voedingsdeskundige. Zo ben je gegarandeerd van de beste smaak en de beste voedingswaarden!