Italiaanse Kip-Sperziebonen

Bereiding Ingrediënten: (advies verhoudingen) 200 gram Kant-en-klare Kipfilethaas chunks 200 gram Basmatirijst 100 gram Sperziebonen 50 gram Uienblokjes 20 gram Knoflookblokjes Light Saus Bolognese Peper Zout Verhit een wok met PAM/Kokosolie. Bak daarin de Uienblokjes en Knoflookblokjes. Voeg vervolgens de Sperziebonen toe en bak deze kort mee. Kruidt alles met peper en zout. Schenk naar … Continued

Hollandse Pot

Bereiding Ingrediënten: (advies verhoudingen) 200 gram Gerookte Kipfilet 200 gram Zoete Aardappelblokjes 100 gram Brusselse Spruitjes 50 gram Uienblokjes Peper Zout Verhit een pan met PAM/Kokosolie. Bak de Uienblokjes goudbruin. Voeg vervolgens de Zoete Aardappelblokjes hieraan toe en bak deze mee. Kruidt de Zoete Aardappelblokjes met peper en zout. Kook de Brusselse Spruitjes in heet … Continued

Zoete Zure Varkenshaas

Bereiding Ingrediënten: (advies verhoudingen) 200 gram Varkenshaas 200 gram Basmatirijst 100 gram Wok Verde 50 gram Ananas Light Saus Sweet ‘n Sour Peper Zout Snijdt de Varkenshaas in stukjes en kruidt deze met peper en zout. Verhit een wok met PAM/Kokosolie en bak de Varkenshaas gaar. Voeg vervolgens de Light Saus Sweet ‘n Sour naar … Continued

Pulled Chicken Pita

Bereiding Ingrediënten: (advies verhoudingen) 2 Pita broodjes 200 gram Pulled Chicken Paprika chili 100 gram Sperziebonen 30 gram Uienblokjes Light saus Knoflook Peper Zout Verhit een wok met PAM/Kokosolie en bak hierin de Uienblokjes goudbruin. Voeg de Sperziebonen toe en kruidt alles met peper en zout. Warm de Pulled Chicken Paprika chili apart op. Verwarm … Continued

Zalm Pita

Bereiding Ingrediënten: (advies verhoudingen) 2 Pita’s 200 gram Noorse Zalmblokjes 2 Halve Avocado’s Light saus Mustard Dille Peper Zout Verhit in een koekpan PAM/Kokosolie en bak daarin de Noorse Zalmblokjes. Kruidt de Noorse Zalmblokjes met peper en zout. Snijdt de Avocado’s in plakjes. Verwarm de PIta’s en snijdt deze open. Leg de plakjes avocado in … Continued