Hollandse Pot
Bereiding
Ingrediënten: (advies verhoudingen)
- 200 gram Gerookte Kipfilet
- 200 gram Zoete Aardappelblokjes
- 100 gram Brusselse Spruitjes
- 50 gram Uienblokjes
- Peper
- Zout
Verhit een pan met PAM/Kokosolie. Bak de Uienblokjes goudbruin. Voeg vervolgens de Zoete Aardappelblokjes hieraan toe en bak deze mee. Kruidt de Zoete Aardappelblokjes met peper en zout. Kook de Brusselse Spruitjes in heet water tot deze de gewenste bijtstructuur hebben, ze kunnen ook in de magnetron opgewarmd worden. Voeg deze vervolgens toe aan de Zoete Aardappelblokjes. Snijdt vervolgens de Gerookte Kipfilet in blokjes en voeg ze toe aan de maaltijd. Bak alles op een laag vuur nog kort en dan klaar!
Variatietip
Vervang de Brusselse Spruitjes met bijvoorbeeld Groene Asperges of Broccoliroosjes.
Voedingswaarden (macro's) en producten
Product | Aantal gram | |
---|---|---|
Zoete Aardappel blokjes – 2.5 KG – Kant-en-Klaar | ||
Uienblokjes 6x6x6mm (1kg) | ||
Brusselse Spruitjes – 1KG (voorgekookt) |
Bepaal hierboven je aantal gram per product om de voedingswaarden van je maaltijd te bekijken.
Energie | 0 calorieën |
Eiwit | 0 gr |
Koolhydraten | 0 gr waarvan suikers: 0 gr |
Vet | 0 gr waarvan verzadigd vet: 0 gr |
Vezels | 0 gr |
Zout | 0 gr |