Italiaanse Kip-Sperziebonen

Bereiding

Ingrediënten: (advies verhoudingen)

  • 200 gram Kant-en-klare Kipfilethaas chunks
  • 200 gram Basmatirijst
  • 100 gram Sperziebonen
  • 50 gram Uienblokjes
  • 20 gram Knoflookblokjes
  • Light Saus Bolognese
  • Peper
  • Zout

Verhit een wok met PAM/Kokosolie. Bak daarin de Uienblokjes en Knoflookblokjes. Voeg vervolgens de Sperziebonen toe en bak deze kort mee. Kruidt alles met peper en zout. Schenk naar behoefte de Light Saus Bolognese door de maaltijd en roer alles goed door. Voeg als laatste de Kant-en-klare Kipfilethaas Chunks toe aan de maaltijd en roer als nog eens goed door. Serveer de Basmatirijst apart.

Variatietip

Vervang de Light Saus Bolognese met bijvoorbeeld de Light Saus Teriyaki.

Voedingswaarden (macro's) en producten

Product Aantal gram
Basmati Rijst – 2.5KG – Kant-en-Klaar
Sperziebonen – 2.5KG – Kant-en-Klaar
Uienblokjes 6x6x6mm (1kg)
Kant-en-Klare Kipfilethaas Chunks – 2,5KG IQF
Knoflookblokjes (250gr)

Bepaal hierboven je aantal gram per product om de voedingswaarden van je maaltijd te bekijken.

Energie 0 calorieën
Eiwit 0 gr
Koolhydraten 0 gr waarvan suikers: 0 gr
Vet 0 gr waarvan verzadigd vet: 0 gr
Vezels 0 gr
Zout 0 gr