Waarom onze high protein meals zo populair zijn

1. Waarom High Protein Meals / Sportmaaltijden thuisbezorgd krijgen?

De Muscle Meat maaltijden hebben volgende super eigenschappen:

  • Beste prijs die verkrijgbaar is voor sportmaaltijden.
  • Geen saaie droge maaltijden.
  • Spieropbouw / bulk maaltijden bevatten +-550kcal en 40-50gr eiwit.
  • Vetverlies / minder kcal maaltijden bevatten +-350kcal en 30-40gr eiwit.
Lees verder

2. Hoe kunnen jullie de beste prijs hebben van €5.95?

The Dutch Giant (Olivier Richters) is Muscle Meat in 2013 begonnen en bracht als eerste  High Protein Meals / Sportmaaltijden uit in de Benelux. Sindsdien zijn er veel imitaties bijgekomen die de maaltijden voor tussen €7.50 en €10.00 aanbieden. Muscle Meat heeft met €5.95 per maaltijd de beste prijs om de sportmaaltijden thuisbezorgd te krijgen. The Dutch Giant snapt als geen ander dat onze doelgroep vaker per dag eet en dat prijs daarom extra belangrijk is. Muscle Meat weet de prijs laag te houden door twee redenen.

Lees verder

3. Hoe garanderen jullie de juiste eiwitten en hoeveelheid eiwitten?

Waar veel maaltijden mee ‘valsspelen’ is veel koolhydraten en groente erin stoppen, maar niet veel vlees. In koolhydraten en groenten zit ook eiwit, echter zijn dit ‘incomplete eiwitten’. Dit zijn eiwitten waarvan de samenstelling (aminozuurprofiel) niet ideaal is voor spierherstel. De eiwitten die wel compleet zijn en ideaal voor spierherstel zijn dierlijke eiwitten. Bij de spieropbouw maaltijden zorgen wij er daarom voor dat er altijd 150gr bereidt vlees in zit en bij de lagere kcal maaltijden 100gr vlees. Zo weet je altijd dat je genoeg hoogwaardig eiwit binnen krijgt per maaltijd.

4. Extra hoog in vitamines en mineralen, hoe kan dat?

‘’Diepvries is beter dan vers’’. Een harde stelling, maar een terechte die goed onderbouwd kan worden. We nemen het met je door!

Snelste productie en invriesproces mogelijk ter wereld

Onze groenteproducent heeft alle fabrieken naast de landbouw staan. Hierdoor is het schoonmaken, wassen, garen, verpakken en invriezen binnen vier uur na oogsten voltooid!

Lees verder

5. Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van de sportmaaltijden?

De kwaliteit van de maaltijden is het aller, aller belangrijkste dat er is. Elke maaltijd moet altijd even lekker zijn, microbiologisch kloppen, het juiste gewicht, zoveel mogelijk vitamines en mineralen bevatten en ga maar door. Veel is al besproken maar een paar aspecten hierboven zijn al besproken, maar de volgende blijven nog over.

Lees verder

Bestel maaltijden direct online