Bloemkool Curry

Bereiding Ingrediënten 200 gram Kant-en-Klare Kipfilet Chunks 200 gram Basmati rijst 100 gram Bloemkoolroosjes Knoflookblokjes Rode Chiliblokjes XXL Light Saus Spicy Indonesian Curry Verhit een wok met PAM/Kokosolie en verwarm hier de Kant-en-Klare Kipfilet Chunks in. (Deze kunnen ook opgewarmd worden in de magnetron) Bak de Bloemkoolroosjes mee met de Knoflook en Rode Chiliblokjes. Meng … Continued

Potato Chicken

Bereiding Ingrediënten: 200 gram Kant-en-Klare Kipfiletblokjes Naturel (2,5kg) 100 gram Aardappel Partjes 100 gram Broccoliroosjes 100 ml Heel ei (2 medium eieren) Paprikareepjes Knoflook Lente Ui Basilicum Peper Zout Verhit in een koekenpan PAM/Kokosolie en verwarm daar de Kant-en-Klare Kipfiletblokjes in. Voeg Knoflook, peper, zout Lente ui en Basilicum toe en meng alles goed door. … Continued

Garnalen Pasta

Bereiding Ingrediënten: (advies verhoudingen) 200 gram Black Tiger/Vannamei garnalen 200 gram Volkoren Penne 100 gram Zucchini mix 30 gram Salsa Mexicana Peper Zout Verhit een wok met PAM/Kokosolie en bak daar de garnalen in gaar (deze kunnen bevroren in de wok gelegd worden, maar zorg dat je het vocht van de glacering weer uit de … Continued

Koude Broccoli-Pasta Salade

Bereiding Ingrediënten: (advies verhoudingen) 200 gram gerookte Kipfilet 100 gram Broccoliroosjes 200 gram Volkoren Penne 50 gram Cashewnoten XXL Light saus Zero Mayo Peper Zout Snijdt de Gerookte kipfilet in blokjes en leg ze in een grote kom/schaal. Voeg hier de Broccoliroosjes en Volkoren Penne koud aan toe. Kruidt alles met peper en zout en … Continued

Pulled-Chicken Rijst

Bereiding Ingrediënten: (advies verhoudingen) 200 gram Pulled Chicken Paprika chili 200 gram Basmatirijst 100 gram Sperzienbonen 50 gram Gesneden Champignons 50 gram Uienblokjes Peper Zout Verhit een wok met PAM/Kokosolie en bak daarin de Champignons en de Uienblokjes. Voeg vervolgens de Sperziebonen aan het mengsel toe en bak deze kort mee. Kruidt het gerecht met … Continued