Garnalen Pasta
Bereiding
Ingrediënten: (advies verhoudingen)
- 200 gram Black Tiger/Vannamei garnalen
- 200 gram Volkoren Penne
- 100 gram Zucchini mix
- 30 gram Salsa Mexicana
- Peper
- Zout
Verhit een wok met PAM/Kokosolie en bak daar de garnalen in gaar (deze kunnen bevroren in de wok gelegd worden, maar zorg dat je het vocht van de glacering weer uit de pan giet). Kruidt de garnalen met peper, zout en de Salsa Mexicana. Voeg de Zucchini mix (deze kan je ontdooien in de magnetron van te voren) en roer deze goed door zodat de kruiden goed verdeeld raken. Als laatste voeg je de Volkoren Penne toe (deze kunnen ook ontdooit worden in de magnetron of in een pan met kokend water). Roer alles nogmaals goed door zodat alles goed gemengd is.
Variatietip
Vervang de garnalen bijvoorbeeld met een van onze kipproducten.
Voedingswaarden (macro's) en producten
Product | Aantal gram | |
---|---|---|
Zucchini Mix (voorgekookt) (2,5kg) | ||
Kruidenmix in Mexicaanse stijl (250gr) | ||
Volkoren Penne – 2KG – Kant-en-Klaar |
Bepaal hierboven je aantal gram per product om de voedingswaarden van je maaltijd te bekijken.
Energie | 0 calorieën |
Eiwit | 0 gr |
Koolhydraten | 0 gr waarvan suikers: 0 gr |
Vet | 0 gr waarvan verzadigd vet: 0 gr |
Vezels | 0 gr |
Zout | 0 gr |