Nederland

Winkelwagen

0 item € 0,00

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorieën

Low fat hamburgers (original) (7 x 150gr)

€ 9,75

Beschikbaarheid: Op voorraad

Quick overview

Voedingswaarden 100gr bevat:

  • Energie: 117kcal 
  • Koolh: 1.6 gram waarvan suiker 0,33 gram 
  • Eiwit: 17,5 gram 
  • Vet: 4,3 gram 
  • Zout: 1,3 gram

Bekijk details voor meer informatie.

Aantal:
  • Extreem laag vet, slechts 4,3%. Mager rundergehakt is <15%. Een gemiddelde supermarkt hamburger bevat rond de 20% vet en wanneer dit een magere burger wordt genoemd rond de 13% vet. . 
  • Het gehakt is hierdoor hoog in zijn eiwitgehalten. 
  • Het gehakt is door ons gelabtest, *klik hier voor labtest* 
  • 100% gebruik van rundvlees. Geen mix van rund/varken. 
  • Geen toevoegingen: smaakversterkers, of vet. 
  • Het gebruik van een natuurlijke glutenvrije vezel om de hamburger bij elkaar te houden. De burger zelf is 100% glutenvrij, maar de fabriek niet wegens andere producten. Via de lucht kan er (zeer zelden) gluten op de burger komen. Wanneer er een hevige glutenallergie is, raden wij dit product af.
  • De smaak van boerenkruiden 
  • Home made Muscle Meat recipe!

Voedingswaarden 100gr bevat:

  • Energie: 117kcal 
  • Koolh: 1.6 gram waarvan suiker 0,33 gram 
  • Eiwit: 17,5 gram 
  • Vet: 4,3 gram 
  • Zout: 1,3 gram

Ingredienten:
rundvlees (83%), water, zout, aardappel- zetmeel, ui, gehydrolyseerd eiwit (raap- zaad, maïs), specerijen, kruiden, knof- look, erwtenmeel, aroma, dextrose, stabilisator (natrium citraten), antioxidanten (ascorbine-zuur, natriumascorbaat).

Allergenen:
Rundvlees, wortel, peulvruchten, mais.

Waarom is dit Low Fat?

Zodra gehakt minder dan 15% vet bevat per 100gr mag dit aangeboden worden als mager rundergehakt. De Low fat hamburger van Muscle Meat bevat 4,3% vet per 100gr doordat ons low fat gehakt 5% gebruikt wordt. Het gemiddelde vet percentage van hamburgers in de supermarkt die mager genoemd worden bevatten 13% vet.

Ontdooien

Er zijn twee goede manieren om de Low fat burgers te ontdooien. De eerste manier is door het in de koelkast langzaam geheel in de verpakking ontdooid te laten worden. Leg het bv een avond van te voren in de koelkast. De tweede manier is door de verpakking in koud water te leggen, dit gaat erg snel.

Bereiding tip

Verhit boter /olijf olie / kokosolie / Pam spray en bak de hamburger aan beide zijden bruin en op laag tot middel vuur in ca. 8 minuten gaar. Regelmatig keren.

Houdbaarheid

Elk product van Muscle Meat bevat een label met de exacte houdbaarheidsinformatie. Het product blijft indien ingevroren een jaar goed. Wanneer u een bevroren zakje in de koelkast neerlegt raden wij aan het binnen vier dagen op te eten.

Wat voor gehakt wordt er gebruikt

Het gehakt dat gebruikt wordt is 100% afkomstig van Europese vleeskoeien. Alles gaat dan ook via de Europese wetgeving. 

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina
Super! Review door Jos
Kort aanbakken en vervolgens 8 min op laag vuur dan komen ze bij mij perfect uit de pan. De kruiden zijn heerlijk en niet te sterk. Ik ben erg verrast over hoe mals en sappig deze burgers zijn, en dan vergelijk ik ze met burgers met 20% vet. Dat dit product dat weet te bereiken met maar 4,3% vet is natuurlijk helemaal top! (Geplaatst op 23-06-2018)
Heerlijk! Review door Tara
Ik had niet verwacht dat ik deze hamburgers zo lekker zou vinden. De structuur is lekker mals, zelfs bij bereiding in de airfryer (gemaksdingetje). Je hebt niet het idee dat het low fat is, omdat dat vaak een voorbode is voor een droog en/of taai stukje burger.

De smaak was spot on, lekker gekruid maar niet te. Geen vervelende smaken eraan toegevoegd wat deze burger makkelijk te combineren maakt met verschillende maaltijden.

Burgers zijn wel vrij groot van formaat wat voor mij persoonlijk minder fijn is, maar kan voor een ander juist als prettig worden ervaren. (Geplaatst op 10-10-2017)
Erg verrassend Review door Jimmy
Als je de burgers van de supermarkt gewend bent, dan zullen deze je positief verrassen. Ik had verwacht, zoals gewoonlijk, een runderburger te hebben waar je bij iedere hap een zeen of knoezel in je mond hebt. Deze zijn ECHT lekker en puur vlees. Geen rommel in de mix.

Ze bakken goed en zijn redelijk dik, zoals anderen ook aangeven. Ik ga deze burgers zeker weer bestellen. Zou mooi zijn als Muscle Meat komt met een burgerpakketje ofzo. Broodjes, vlees en garnering als portie. (Geplaatst op 20-03-2017)
Zeer goed Review door svenja
Hele lekkere goede burger deze zomer op de bbq erg lekker met beetje zelfgemaakte peper mayo op een broodje en komkommersalade niet voor niets net weer besteld inderdaad wat iemand anders al als review geeft wat langer bakken als je de pan neemt en je diepvries hamburgers gewend bent deze zijn net voorgegaard . ranking 5***** sterren (Geplaatst op 19-09-2016)
Smaakvol en mals Review door Linda
Dit is een heerlijk smakende burger, super mals en lekker gekruid. En ook erg dik, waardoor je echt een flinke hamburger eet. Van mij mag de portie wel naar 100 gram per stuk, dit is namelijk net te veel qua eiwitten. (Geplaatst op 01-07-2016)
Geweldige verbetering Review door Jildert Sijtema
Ik was al fan van de vorige burger maar sinds de vernieuwe de er is, is het alleen maar beter geworden!.
Heerlijke burger van een mooie dikte en valt niet uit elkaar tijdens het bakken.
Verder vind ik de smaak ook voortreffelijk waar ik tot nu toe geen genoeg van kan krijgen. (Geplaatst op 19-05-2016)
Mening bijgesteld.. Review door MMA freak
Na een aantal van deze burgers heb ik mijn mening bijgesteld, vind ze nu echt superlekker en wissel ze elke dag af met de paardenbiefstuktartaar. (Geplaatst op 28-02-2015)
Review Review door MMA freak
Lekker voor zo af en toe.
Omdat het een redelijk dik stuk vlees is moet dit langer in de pan/grill dan b.v. een paardenbiefstuktartaar. (Geplaatst op 03-02-2015)
Review Review door Michael K
Smaakt goed! Op grote pit (laag vuur) moet ie wel 10 minuutjes. maar verder echt heerlijk! (Geplaatst op 17-06-2014)
Review Review door Frank
Prima burgers, maar je mag ze wel 10 min bakken. Na 5 min zij =n ze echt nog wel rood van binnen! (Geplaatst op 31-05-2014)

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Schrijf een review

vriespunten 1