Bloemkool Curry
Bereiding
Ingrediënten
- 200 gram Kant-en-Klare Kipfilet Chunks
- 200 gram Basmati rijst
- 100 gram Bloemkoolroosjes
- Knoflookblokjes
- Rode Chiliblokjes
- XXL Light Saus Spicy Indonesian Curry
Verhit een wok met PAM/Kokosolie en verwarm hier de Kant-en-Klare Kipfilet Chunks in. (Deze kunnen ook opgewarmd worden in de magnetron) Bak de Bloemkoolroosjes mee met de Knoflook en Rode Chiliblokjes. Meng vervolgens de Spicy Indonesian Curry (Hoeveelheid naar behoefte) door de maaltijd. Serveer de Basmati apart van de Bloemkool Curry.
Variatietip
Gebruik in plaats van Kip bijvoorbeeld ons Low Fat Rundergehakt.
Voedingswaarden (macro's) en producten
Bepaal hierboven je aantal gram per product om de voedingswaarden van je maaltijd te bekijken.
Energie | 0 calorieën |
Eiwit | 0 gr |
Koolhydraten | 0 gr waarvan suikers: 0 gr |
Vet | 0 gr waarvan verzadigd vet: 0 gr |
Vezels | 0 gr |
Zout | 0 gr |