Bloemkool Curry

Bereiding

Ingrediënten

  • 200 gram Kant-en-Klare Kipfilet Chunks
  • 200 gram Basmati rijst
  • 100 gram Bloemkoolroosjes
  • Knoflookblokjes
  • Rode Chiliblokjes
  • XXL Light Saus Spicy Indonesian Curry

Verhit een wok met PAM/Kokosolie en verwarm hier de Kant-en-Klare Kipfilet Chunks in. (Deze kunnen ook opgewarmd worden in de magnetron) Bak de Bloemkoolroosjes mee met de Knoflook en Rode Chiliblokjes. Meng vervolgens de Spicy Indonesian Curry (Hoeveelheid naar behoefte) door de maaltijd. Serveer de Basmati apart van de Bloemkool Curry.

Variatietip

Gebruik in plaats van Kip bijvoorbeeld ons Low Fat Rundergehakt.

Voedingswaarden (macro's) en producten

Product Aantal gram
Basmati Rijst – 2.5KG – Kant-en-Klaar
Bloemkoolroosjes – 2.5KG (Voorgekookt)
Kant-en-Klare Kipfilethaas Chunks – 2,5KG IQF
Knoflookblokjes (250gr)
Rode Chiliblokjes (250gr)

Bepaal hierboven je aantal gram per product om de voedingswaarden van je maaltijd te bekijken.

Energie 0 calorieën
Eiwit 0 gr
Koolhydraten 0 gr waarvan suikers: 0 gr
Vet 0 gr waarvan verzadigd vet: 0 gr
Vezels 0 gr
Zout 0 gr