Nederland

Winkelwagen

0 item € 0,00

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorieën
Reviews
Waarom Muscle Meat?
  • ✓ GRATIS VERZENDING VANAF €150,-
  • ✓ SLAGERSKWALITEIT ONDER SUPERMARKTPRIJS
  • ✓ UNIEKE, SNELLE EN MAKKELIJKE PRODUCTEN
  • ✓ CLEAN: GEEN ONNODIGE TOEVOEGINGEN
  • ✓ VOOR 15:00 BESTELD (MA-DO), MORGEN IN HUIS
  • ✓ LAB GETESTE PRODUCTEN

Over het bestelproces

Wanneer je een bestelling zelf wilt ophalen bij Muscle Meat is het vereist dat er via de de website besteld wordt. Kies tijdens het betaalproces voor de optie ''Ophalen bij Muscle Meat', selecteer een afhaaldag en betaal online. Ophaaldagen zijn van maandag t/m donderdag tussen 9:00 en 17:30 op het volgende adres: Stichtse kade 47 1244NV Ankeveen

De bestellingen bij Muscle Meat worden verpakt in een kartonnen doos met daarin een vierlaagse isolatieverpakking. Wij verzenden met droogijs (-80c) hierdoor creëren wij tijdelijk een mobiele super vriezer met een omgevingstemperatuur van -40c. De goederen blijven op deze manier minstens 48 uur bevroren na de zenddag, waardoor alles gedurende het transport in perfecte conditie blijft voor twee aflever pogingen / dagen. Wordt het pakket bijvoorbeeld op maandag verstuurd, dan heeft u zowel de gehele (gekozen afleverdag) dinsdag als woensdag (extra dag) om het pakket in ontvangst te nemen. De isolatiezak is herbruikbaar! 

Wij versturen uw bestelling alleen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, zodat, i.v.m. het weekend de pakketten niet langer dan 48 uur onderweg zijn. In 97% van de gevallen komen de bestellingen binnen 24 uur aan, de overige 3% binnen twee dagen. Hierdoor vinden er geen problemen plaats.

De aflevermethodes


Muscle Meat aflevermethodes

Bezorgen (thuis, werk etc.)
Kies voor uw thuisadres wanneer u zeker weet dat u of iemand anders thuis is op de dag van bezorging. Wij hebben geen invloed op de tijdvakken waar u uit kunt kiezen. PostNL bezorgt ook soms na kantoortijden, kiezen voor afleveren op uw werk is daarom niet altijd verstandig en op eigen risico, mede omdat zaterdag de meeste kantoren dicht zijn, mocht er een PostNL vertraging optreden. Wij adviseren daarom voor de optie ophalen te kiezen (in Nederland)

Datum kiezen
U kunt zelf een datum een week van te voren kiezen! Zo hoeft u niet de dag voor de levering pas te bestellen. Bestelt u voor 15:00 uur op de aangegeven dagen dan is het mogelijk de datum van de volgende dag te kiezen. 

Tijdsindicaties
U kunt niet alleen de dag kiezen, maar ook meteen de tijdindicatie zien. Erg handig om meteen te kunnen bekijken of u dan thuis bent of voor ophalen moet gaan. Let op: deze tijdindicaties kunnen soms een afwijking hebben.

Extra late bezorging (avond)
PostNL biedt nu voor twee euro extra een optie aan om het pakket thuis in de avond te ontvangen! Dit is mogelijk voor dinsdag t/m vrijdag (17:00 - 21:30)! 

 

Ophalen (PostNL ophaal locaties in Nederland)
De dichtsbijzijnde afhaallocaties worden automatisch weergegeven. Wilt u een andere afhaallocatie, zelf zoeken, dan kan dit ook nog d.m.v. Google Maps.. Een PostNL locatie kiezen is ontzettend handig voor wanneer u niet zeker bent van de tijdindicatie op eigen adres. Zo kunt u met deze ophaal mogelijkheid pakketten bv. bij een supermarkt of tabakswinkel dicht bij u in de buurt laten leveren en vaak zelfs tot 21:00 in de avond het pakket ophalen.

 

Tijdsindicaties
Pakketten zullen er vanaf 16:00 liggen op de geselecteerde locatie. Soms ligt het pakket er eerder. Houdt daarvoor uw track&trace link in de gaten.

 

Extra vroege bezorging
PostNL biedt nu voor twee euro extra een optie aan om het pakket extra vroeg op te halen, al vanaf 8.30! U kunt het pakket dan bv. voor uw werk ophalen.

De kg prijzen van Muscle Meat zijn onder de supermarkt prijzen. De €5 verzendkosten voor NL en €8 voor België vallen bij een bestelling vanaf €150 weg. Webshops die vanaf  €20 gratis verzending aanbieden verwerken deze kosten in de productprijs, anders zouden ze geen winst maken bij een zending. Musclemeat verwerkt deze verzend kosten niet in de product prijs zodat de klant niet de dupe is wanneer hij/zij meer bestelt. Je zou anders bij ieder product dat je toevoegt moeten betalen voor deze verwerking in de productprijs! Hoe meer je dus bij ons concept bestelt, hoe voordeliger je daarmee uit bent en bij een bestelling vanaf €150 vervallen de verzendkosten ook nog eens. Muscle Meat neemt de diepvries kosten op zich om uw bestelling altijd in perfecte staat bij u te krijgen: isolatiezak samen met kg's droogijs.