Nederland

Winkelwagen

0 item € 0,00

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorieën
Waarom Muscle Meat?
  • ✓ SLAGERSKWALITEIT ONDER SUPERMARKTPRIJS
  • ✓ UNIEKE, SNELLE EN MAKKELIJKE PRODUCTEN
  • ✓ CLEAN: GEEN ONNODIGE TOEVOEGINGEN
  • ✓ VOOR 15:00 BESTELD (MA-DO), MORGEN IN HUIS
  • ✓ LAB GESTESTE PRODUCTEN

Over het bestelproces

Wanneer je een bestelling zelf wilt ophalen bij Muscle Meat is het vereist dat er via de de website besteld wordt. Kies tijdens het betaalproces voor de optie ''Ophalen bij Muscle Meat', selecteer een afhaaldag en betaal online. Ophaaldagen zijn van maandag t/m donderdag tussen 9:00 en 17:30 op het volgende adres: Stichtse kade 47 1244NV Ankeveen

De bestellingen bij Muscle Meat worden verpakt in een kartonnen doos met daarin een vierlaagse isolatieverpakking. Wij verzenden met droogijs (-80℃) hierdoor creëren wij tijdelijk een mobiele super vriezer met een omgevingstemperatuur van -40℃. De goederen blijven op deze manier minstens 48 uur bevroren na de zenddag, waardoor alles gedurende het transport in perfecte conditie blijft voor twee aflever pogingen / dagen. Wordt het pakket bijvoorbeeld op maandag verstuurd, dan heeft u zowel de gehele (gekozen afleverdag) dinsdag als woensdag (extra dag) om het pakket in ontvangst te nemen. Dit betekend dus ook dat als u de postbode op de eerste lever dag mist of het pakket raakt bv een dag vertraagd in het sorteercentrum van PostNL, dat er niks aan de hand is! De isolatiezak is herbruikbaar. 

Wij versturen uw bestelling alleen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, zodat, i.v.m. het weekend de pakketten niet langer dan 48 uur onderweg zijn. In 97% van de gevallen komen de bestellingen binnen 24 uur aan, de overige 3% binnen twee dagen. Hierdoor vinden er geen problemen plaats.

De aflevermethodes


Muscle Meat aflevermethodes

Bezorgen (thuis, werk etc.)
Kies voor uw thuisadres wanneer u zeker weet dat u of iemand anders thuis is op de dag van bezorging. Wij hebben geen invloed op de tijdvakken waar u uit kunt kiezen. PostNL bezorgt ook soms na kantoortijden, kiezen voor afleveren op uw werk is daarom niet altijd verstandig en op eigen risico, mede omdat zaterdag de meeste kantoren dicht zijn, mocht er een PostNL vertraging optreden. Wij adviseren daarom voor de optie ophalen te kiezen (in Nederland)

Datum kiezen
U kunt zelf een datum een week van te voren kiezen! Zo hoeft u niet de dag voor de levering pas te bestellen. Bestelt u voor 15:00 uur op de aangegeven dagen dan is het mogelijk de datum van de volgende dag te kiezen. 

Tijdsindicaties
U kunt niet alleen de dag kiezen, maar ook meteen de tijdindicatie zien. Erg handig om meteen te kunnen bekijken of u dan thuis bent of voor ophalen moet gaan. Let op: deze tijdindicaties kunnen soms een afwijking hebben.

Extra late bezorging (avond)
PostNL biedt nu voor twee euro extra een optie aan om het pakket thuis in de avond te ontvangen! Dit is mogelijk voor dinsdag t/m vrijdag (17:00 - 21:30)! 

Ophalen (PostNL ophaal locaties in Nederland)
De dichtsbijzijnde afhaallocaties worden automatisch weergegeven. Wilt u een andere afhaallocatie, zelf zoeken, dan kan dit ook nog d.m.v. Google Maps.. Een PostNL locatie kiezen is ontzettend handig voor wanneer u niet zeker bent van de tijdindicatie op eigen adres. Zo kunt u met deze ophaal mogelijkheid pakketten bv. bij een supermarkt of tabakswinkel dicht bij u in de buurt laten leveren en vaak zelfs tot 21:00 in de avond het pakket ophalen.

Tijdsindicaties
Pakketten zullen er vanaf 16:00 liggen op de geselecteerde locatie. Soms ligt het pakket er eerder. Houdt daarvoor uw track&trace link in de gaten.

Extra vroege bezorging
PostNL biedt nu voor twee euro extra een optie aan om het pakket extra vroeg op te halen, al vanaf 8.30! U kunt het pakket dan bv. voor uw werk ophalen.

Deze hebben we expres gescheiden van de productprijzen in het voordeel van de klant. We zouden "gratis" verzenden kunnen aanbieden en zelf meer verdienen, door de productprijs per kg iets duurder te maken. Klanten die meer dan 4 kilo bestellen hebben dan een nadeel. Het is niet ongebruikelijk dat er 15kg aan producten besteld wordt en als deze extra kosten van de product prijs x15 gaan, ben je uiteindelijk niet voordeliger uit.De verzendkosten die er aan het eind bij komen (5euro Nederland en 8euro België), is ongeacht de hoeveelheid die je besteld. Wij hebben te maken met kosten die niemand anders heeft. Namelijk het bevroren houden van de bestelling. Hier wordt een dikke isolatiezak voor gebruikt en droogijs van -80graden. Hoe meer iemand besteld, hoe groter deze kosten worden (meer kg droogijs en een grotere zak). Deze kosten nemen wij voor onze rekening hoe groot de bestelling ook is.Komt een bestelling boven de 22kg uit, dan wordt er kosteloos een extra pakket gemaakt waarbij wij niet alleen weer het droogijs en isolatiezak betalen maar ook de extra verzendkosten voor onze rekening nemen. De kosten die gemaakt worden (die wij op ons nemen) zijn een stuk hoger dan de verzendkosten van 5euro en zo hopen we het concept aantrekkelijk te maken.