Aardappel Partjes Zonder Schil – 2.5KG – Kant-en-Klaar

2500g
portie 100-200g
2.78 / kg
0.5 Vriespunten

6.95

192 op voorraad

Aardappelen zijn een bron van vezels, vitamine B6, koolhydraten, eiwit, vitamine C en mineralen zoals ijzer, magnesium, chroom en zink. Ze zijn een goede bron van energie voor je lichaam en ze helpen voor een goede darmwerking.

Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie voor het lichaam. In de aardappel vind je de koolhydraten vooral in de vorm van zetmeel.

PRODUCT INFORMATIE

Verpakt in een plastic verpakking in 2,5 KG en de inhoud is los gevroren van elkaar.

  • 100% pure aardappel: Muscle Meat biedt u deze heerlijke aardappelvariant voorgekookt aan. Met alleen opwarmen bespaart u heel wat tijd mee!
  • Gekookt op 85 °C: Hierdoor worden de vitamines maximaal behouden.
  • IQF ingevroren: de aardappels zitten niet aan elkaar vast gevroren, u kunt pakken wat u nodig heeft.
  • Geen extra toevoegingen: E-nummers, water of vetten
  • Lekker: De aardappel blokjes die bij tal van bereidingen kan geserveerd worden.
  • Hygiënisch: Direct gesneden, gekookt, ingevroren en verpakt in de fabriek

Bereiding

Warm een scheutje olie op in de pan. Verwarm de aardappel op een matig vuur. Roer regelmatig.
Gebruik een magnetronbakje of een bord met schaal/kom wat over de aardappels heen gaat. Zet de magnetron op 750watt en 6minuten.
De oven voorverwarmen op 200°C. Verwarm het diepgevroren product in de oven op 200°C met een beetje plantaardige olie (20-25 min.).
Het diepgevroren product bakken in de friteuse op 180°C (4-6 min).

Ingrediënten

Aardappel

Allergie-informatie

GEEN

Elk product van Muscle Meat bevat een label met de exacte houdbaarheid informatie. Het product blijft indien ingevroren een jaar goed. Wanneer u een bevroren verpakking of een deel daarvan in de koelkast neerlegt raden wij aan het binnen twee dagen op te eten. Omdat alles losgevroren is van elkaar kan je uit de zak pakken wat je nodig hebt en vervolgens de zak terug leggen in de vriezer. Bereiden kan vanuit bevroren toestand.