Sample low fat hamburger (original) (150g)

0.15 Vriespunten

2.20

  • Extreem laag vet, slechts 4,3%. Mager rundergehakt is <15%. Een gemiddelde supermarkt hamburger bevat rond de 20% vet en wanneer dit een magere burger wordt genoemd rond de 13% vet.
  • Het gehakt is hierdoor hoog in zijn eiwitgehalten.
  • Het gehakt is door ons gelabtest, *klik hier voor labtest* 
  • 100% gebruik van rundvlees. Geen mix van rund/varken.
  • Geen toevoegingen: smaakversterkers, of vet.
  • Het gebruik van een natuurlijke glutenvrije vezel om de hamburger bij elkaar te houden. De burger zelf is 100% glutenvrij, maar de fabriek niet wegens andere producten. Via de lucht kan er (zeer zelden) gluten op de burger komen. Wanneer er een hevige glutenallergie is, raden wij dit product af.
  • De smaak van boerenkruiden
  • Home made Muscle Meat recipe!

Voedingswaarden 100gr bevat:

  • Energie: 117kcal
  • Koolh: 1.6 gram waarvan suiker 0,33 gram
  • Eiwit: 17,5 gram
  • Vet: 4,3 gram
  • Zout: 1,3 gram

Ingredienten:
rundvlees (83%), water, zout, aardappel- zetmeel, ui, gehydrolyseerd eiwit (raap- zaad, maïs), specerijen, kruiden, knof- look, erwtenmeel, aroma, dextrose, stabilisator (natrium citraten), antioxidanten (ascorbine-zuur, natriumascorbaat).

Allergenen:
Rundvlees, wortel, peulvruchten, mais.

Waarom is dit Low Fat?

Zodra gehakt minder dan 15% vet bevat per 100gr mag dit aangeboden worden als mager rundergehakt. De Low fat hamburger van Muscle Meat bevat 4,3% vet per 100gr doordat ons low fat gehakt 5% gebruikt wordt. Het gemiddelde vet percentage van hamburgers in de supermarkt die mager genoemd worden bevatten 13% vet.

Ontdooien

Er zijn twee goede manieren om de Low fat burgers te ontdooien. De eerste manier is door het in de koelkast langzaam geheel in de verpakking ontdooid te laten worden. Leg het bv een avond van te voren in de koelkast. De tweede manier is door de verpakking in koud water te leggen, dit gaat erg snel.

Bereiding tip

Verhit boter /olijf olie / kokosolie / Pam spray en bak de hamburger aan beide zijden bruin en op laag tot middel vuur in ca. 8 minuten gaar. Regelmatig keren.

Houdbaarheid

Elk product van Muscle Meat bevat een label met de exacte houdbaarheidsinformatie. Het product blijft indien ingevroren een jaar goed. Wanneer u een bevroren zakje in de koelkast neerlegt raden wij aan het binnen vier dagen op te eten.

Wat voor gehakt wordt er gebruikt

Het gehakt dat gebruikt wordt is 100% afkomstig van Europese vleeskoeien. Alles gaat dan ook via de Europese wetgeving.