Chili Con Carne Speciaal
Bereiding
Ingrediënten:
- 200 gram Low Fat Rundergehakt
- 200 gram Ratatouille
- 100 gram Kidneybonen
- Knoflookblokjes
- Peper
- Zout
Verhit een koekenpan met PAM/Kokosolie en bak hierin het Low Fat Rundergehakt. Voeg vervolgens peper, zout en de Knoflookblokjes toe. Meng de Ratatouille en de Kidneybonen door het gehaktmengsel.
Variatietip
Mocht je te weinig koolhydraten in deze maaltijd hebben kan je altijd nog Basmati rijst hieraan toe voegen. Ook is het mogelijk om de Kidneybonen en Spirelli als koolhydraat te gebruiken waardoor het een Pasta maaltijd wordt.
Voedingswaarden (macro's) en producten
Product | Aantal gram | |
---|---|---|
Ratatouille (750 gr)(kant-en-klaar) | ||
Low Fat Rundergehakt 5% – 1KG – 5 x 200 G (Rauw) | ||
Kidneybonen – 1KG – Kant-en-Klaar | ||
Knoflookblokjes (250gr) |
Bepaal hierboven je aantal gram per product om de voedingswaarden van je maaltijd te bekijken.
Energie | 0 calorieën |
Eiwit | 0 gr |
Koolhydraten | 0 gr waarvan suikers: 0 gr |
Vet | 0 gr waarvan verzadigd vet: 0 gr |
Vezels | 0 gr |
Zout | 0 gr |