Pasta beef-Meatballs
Bereiding
Ingrediënten:
- 200 gram Beef Meatballs
- 200 gram Spirelli
- 100 gram Mexico mix
- XXL Light Saus Bolognese
- Peper
- Zout
Verhit een pan met PAM/Kokosolie en bak de Beef Meatballs samen met de Mexico mix en Spirelli. (Deze producten kunnen ook opgewarmd worden in de magnetron) Kruid de maaltijd met peper en zout. Voeg vervolgens de XXL Light Saus Bolognese aan de maaltijd toe en meng de saus goed door de maaltijd.
Variatietip
Gebruik de Chicken Meatballs of bijvoorbeeld de Ratatouille ipv de Mexicomix en de XXL Light Saus Bolognese.
Voedingswaarden (macro's) en producten
Product | Aantal gram | |
---|---|---|
Spirelli – 2KG – Kant-en-Klaar | ||
Mexicomix (voorgekookt) (1kg) | ||
Beef Meat-Balls – 100% Rundvlees – 1kg – 5 x 200 G – Kant-en-Klaar |
Bepaal hierboven je aantal gram per product om de voedingswaarden van je maaltijd te bekijken.
Energie | 0 calorieën |
Eiwit | 0 gr |
Koolhydraten | 0 gr waarvan suikers: 0 gr |
Vet | 0 gr waarvan verzadigd vet: 0 gr |
Vezels | 0 gr |
Zout | 0 gr |