Taal
Winkelwagen
Betere kwaliteit onder de supermarkt prijs
Unieke producten zonder onnodige toevoegingen
Voor 15:00 besteld (ma-do), morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150,-

Reviews

Recente productreviews:


gezond en mals

- avond ervoor in de koelkast leggen - 2 uur lang marineren in olijfolie met kruiden naar keuze (geen zout! droogt uit met bakken!) - in een gloeiende grill pan beide kant dichtschroen - peper en zout erop en nog even 5 minuten laten rusten in zilverfolie resultaat: beste biefstuk die je ooit zal eten

Jay

blijfertje

Betere prijs en kwaliteit dan dat je het in de super markt koopt. Het viel me op dat deze kip niet zo snel droog bakt en heerlijk mals blijft. Ook totaal geen snij afval

Jay

Heerlijk

Goede marco's en een heerlijke smaak! Het smaakt echt naar kip in plaats van chemisch karton (zoals veel diepvries kipsnacks). 14 minuten op 210 graden in de oven en ze zijn nog knapperig ook ;-)

Jesper Vrielink

Heerlijk, maar onhandige verpakking

Goed gekruide burgers en malser dan verwacht! Enige nadeel vind ik de huidige verpakking. Je kunt deze niet opentrekken zoals bij de andere burgers, maar je moet met een schaar heel dicht langs de burger knippen. Niet echt hygienisch en voor mij een persoonlijke frustratie. Maar blijf ze tock kopen!!

Jan

Heerlijke wraps

Echt heerlijke wraps. Ook handig dat ze niet aan elkaar vastplakken als je ze uit de dieprvries haald. Voor mij geen anderen meer.

Miek

Heerlijk

Erg smaakvol! Pure zalm en dat proef je! Voor een kleine eter ideaal dat je dit product zo lang in de koelkast kunt bewaren. Erg lekker als salade met tomaat, augurk, mayo, mosterd, dille.

Paula


Webshopreviews:

Je kunt een review plaatsen nadat je een bestelling hebt geplaats op MuscleMeat.nl.