Nederland

Winkelwagen

0 item € 0,00

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorieën
Waarom Muscle Meat?
  • ✓ GRATIS VERZENDING VANAF €150,-
  • ✓ SLAGERSKWALITEIT ONDER SUPERMARKTPRIJS
  • ✓ UNIEKE, SNELLE EN MAKKELIJKE PRODUCTEN
  • ✓ CLEAN: GEEN ONNODIGE TOEVOEGINGEN
  • ✓ VOOR 14:30 BESTELD (MA-DO), MORGEN IN HUIS
  • ✓ LAB GESTESTE PRODUCTEN

Recente Product Reviews

Voedingsschema: vetverlies

Voedingsschema: vetverlies

"Heb afgelopen week een schema besteld en ik kreeg deze netjes binnen 24 uur in de mail in een net PDF bestand. De vragen die ik had werden zorgvuldig en goed beantwoord en de Heer Oosterlaag reageert zeer snel! Ik raak dit zeker aan!"

D

Bananen puree Porties (kant-en-klaar) (1kg)

Bananen puree Porties (kant-en-klaar) (1kg)

"Aangezien een banaan toch aardig wat koolhydraten bevat past een hele banaan vaak niet binnen mijn macro's, deze blokjes zijn dan echt ideaal. Ik verpak het alleen altijd wel gelijk in een goed sluitende diepvrieszak want anders trekt de smaak/geur overal in. Ik heb vaak broodjes en andere baksels in de diepvries, maar als je het niet goed verpakt smaakt alles naar banaan."

Rianne

235U - Xtreme Pre Workout

235U - Xtreme Pre Workout

"ik vind deze wel mee vallen qua boost. Maar dat is voor iedereen anders. Smaak PP is goed te doen! Mijn voorkeur gaat toch eerder naar de pre van Curse."

jeffrey

High Protein Loempia (50% kipfilet) (clean) (4 * 200gr)

High Protein Loempia (50% kipfilet) (clean) (4 * 200gr)

"Ik bereid ze in de oven.. je krijgt dan niet zo'n kleur als in de frituur maar het is wel vele malen gezonder. Het blijft krokant en van binnen goed heet! Reacite Muscle Meat: Bedankt voor de review. Tip! Voor mensen die geen oven hebben, via de pan is ook mogelijk. Ontdooi de loempia dan eerst even."

jeffrey

Julienne Mediteranee (voorgekookt) (1kg)

Julienne Mediteranee (voorgekookt) (1kg)

"Lekkere kleine porties waardoor het niet te lang bereid hoeft te worden. En handig om in bakjes te verdelen"

jeffrey

Quinoa (kant-en-klaar) (1kg)

Quinoa (kant-en-klaar) (1kg)

"simpel en makkelijk te bereiden. Smaak is ook goed!"

jeffrey

Webshop Reviews

Sniezel - 12 december 2017

Plaatsnaam: Amsterdam
  • Review
  • Veel beter dan Supermarkt en scheelt zo veel tijd en afwas dit

Mark - 1 december 2017

  • Review
  • Paar keer besteld alweer , altijd dik in orde

Robbie - 20 november 2017

Plaatsnaam: Scherpenzeel
  • Review
  • Vele malen beter dan de van de supermarkt en eenvoudig besteld en nog goedkoop ook en lekker , raad het iedereen aan. Nog niks negatiefs aan te merken & blijf bestellen.

Tim Helmers - 16 oktober 2017

  • Review
  • heel lekker eten, aanrader voor elke serieuze sporter!

Hans - 27 september 2017

  • Review
  • Inmiddels 18 bestellingen geplaatst en allemaal naar dikke tevredenheid! Slechts éénmaal één product gehad wat mij qua smaak niet zo goed beviel, dat is uiteraard persoonlijk.
    Service en producten zijn erg goed en Muscle Meat speelt mooi in op "gemak dient de mens". Hoewel ik geen bodybuilder ben, maar eerder fanatiek aan fitness doe helpt dit mij enorm om on-track te blijven met bijpassend dieet.
    Echt dik tevreden!

Joost - 5 september 2017

  • Review
  • Echt een geweldig bedrijf, dit maakt meal-prep zo veel makkelijker. En een enorm divers assortiment zorgt ervoor dat je elke dag wat anders kan eten. Top!

Davey - 2 september 2017

  • Review
  • Bestel hier nu een tijdje en altijd goede service en kwaliteit. Volle 5 sterren en volkomen verdiend!

peter - 1 september 2017

Plaatsnaam: belgie
  • Review
  • Producten van musclemeat kan men kort samenvatten :zeer lekker,ontzettend gemakkelijk klaar te maken,een echte aanrader. Producten komen goed bevrozen toe waardoor versheid gegarandeerd blijft.
    Een tevreden "vaste klant"in Belgie erbij........

Mabel - 27 augustus 2017

  • Review
  • Door mijn drukke leven van veel werken en heel veel sporten is dit voor mij echt een uitkomst!! Geen dagen meer in de keuken staan om mijn maaltijden te preppen, maar alles gewoon kant en klaar uit de vriezer halen in een bakje doen and you are good to go! Het is erg smakelijk en super makkelijk. Vele kennissen en vrienden met de zelfde levenstyle zijn ook gaan bestellen en zweren er nu ook bij!! Echt een aanrader voor mensen die ondanks hun drukke leven toch gezond willen blijven eten.

    De service is ook echt top. Super vriendelijk en behulpzaam personeel! Keep up to good werk!!

Malvin - 26 augustus 2017

  • Review
  • Nu al ruim 2 jaar elke maand vaste klant bij Muscle Meat, aanrader voor iedereen.
    Goede kwaliteit producten tegen een goede prijs, en alles netjes verpakt thuis afgeleverd.

    Altijd goede service gekregen en vriendelijk personeel.
    Bij elke bestelling bestellen vrienden van ons een keer wat producten mee om te proberen en meestal blijft het daarna ook niet bij die ene keer :)

    Niks anders dan 5 sterren.

    PS. Persoonlijke favoriet hier in huis, de runder kogelbiefstukken. Super mals voor een super prijs.

Artikelen 1 tot 10 van 201 in totaal

per pagina