Nederland

Winkelwagen

0 item € 0,00

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorieën
Waarom Muscle Meat?
  • ✓ SLAGERSKWALITEIT ONDER SUPERMARKTPRIJS
  • ✓ UNIEKE, SNELLE EN MAKKELIJKE PRODUCTEN
  • ✓ CLEAN: GEEN ONNODIGE TOEVOEGINGEN
  • ✓ VOOR 15:00 BESTELD (MA-DO), MORGEN IN HUIS
  • ✓ LAB GESTESTE PRODUCTEN

Recente Product Reviews

Gegaarde Kipfiletspiezen 50grams naturel (2,5KG IQF)

Gegaarde Kipfiletspiezen 50grams naturel (2,5KG IQF)

"Ik heb ze dinsdag binnen gekregen en al drie dagen achter elkaar gegeten. Ik maak ze even warm in de pan en ze zijn zo mals! Echt een super product weer!"

Kelly

Pulled Chicken (5x200gr) (Smokey Paprika) (kant-en-klaar)

Pulled Chicken (5x200gr) (Smokey Paprika) (kant-en-klaar)

"Idee is super, smaak zou ook goed moeten zijn maar mijn batch is echt veels te zout helaas. Misschien dat ik het over een paar maandjes weer eens probeer."

Jeroen

Kangoeroeburger 1050gr (7 x 150gr) (rauw)

Kangoeroeburger 1050gr (7 x 150gr) (rauw)

"Wat kan ik nog meer zeggen. De andere reviews vatten het perfect samen. Ongelooflijk lekker!!!"

Sammy

Bananen puree Porties (kant-en-klaar) (1kg)

Bananen puree Porties (kant-en-klaar) (1kg)

"Hier in huis zijn we gek op bananen, maar hiermee niet meer te stoppen! De stukjes zijn ook erg lekker om bevroren te eten als ijsje. Gewoon lekker eten met de vingertjes en de kids zijn blij."

Laura

Ultimate Kipfilet Nuggets (+/- 50 stuks, 1KG) (kant-en-klaar)

Ultimate Kipfilet Nuggets (+/- 50 stuks, 1KG) (kant-en-klaar)

"Deze nuggets zijn echt heerlijk! Zelfs mijn kinderen konden er geen genoeg van krijgen! Absolute favoriet en mag dus nooit meer missen bij ons in huis. Ze zijn licht gekruid en ik vind ze heerlijk zonder saus. "

Laura

Zoete Aardappel puree Porties (kant-en-klaar) (1kg)

Zoete Aardappel puree Porties (kant-en-klaar) (1kg)

"Ideaal om als dip te gebruiken en handig voor meal prep. De smaak is goed, lekker smeuïg! Zeker voor herhaling vatbaar. "

Sanne Visser

Webshop Reviews

Stan - 14 juni 2017

  • Review
  • Top service! Snel geleverd, kwaliteit is vele malen beter dan in de winkel en je hoeft niet na te denken over het bereiden van je eten. Ideaal om te combineren met een fulltime baan en sporten.

William - 12 juni 2017

  • Review
  • Het eten is super! Het smaakt goed en dit in combinatie met de schema's van Anthony Oosterlaag zijn geweldig! Ga zo door!

Michiel - 9 juni 2017

Plaatsnaam: Amsterdam
  • Review
  • Ik bestel al tijden bij musclemeat vanwege de goede producten en de geweldige prijs/kwaliteit verhouding.
    Deze week kwam mijn pakket later aan vanwege een fout door PostNL. Nadat ik mijn pakket in ontvangst genomen hebben kwam ik er achter dat niet alles meer bevroren was. Dus ik heb gebeld en nog geen drie uur later is een medewerker langs geweest om mij van een nieuw pakket te voorzien. Top service en goede communicatie met de klant!!!

Jeff Twvr - 7 juni 2017

Plaatsnaam: Schagen
  • Review
  • Ben echt zeer tevreden met de aangeboden producten!

    Het scheelt zeker geld t.o.v. de winkel prijs en ook een hele hoop bereidingstijd van o.a. de kip.
    Ik koop vaak de kip blokjes en deze zijn altijd netjes verpakt en zien er altijd goed uit als ik ze uit de verpakking haal.
    Het wordt netje verpakt in een koel zak met vries elementen!

    Prijs en kwaliteit is TOP en het scheelt een hoop tijd qua voorbereiding.

    Ik raad het zeker aan!

Naomi - 2 mei 2017

  • Review
  • Steeds op tijd in huis, en topkwaliteit.
    Makkelijk en lekker!

Laura - 30 maart 2017

  • Review
  • Goede service en erg klantvriendelijk!

    Fijn dat de medewerkers net als 'echte mensen' schrijven (meeposten op fora etc) en niet zo stug en geforceerd professioneel over willen komen zoals de meeste klantenservices. Dat kweekt bij mij ook veel goodwill.

    Een vertrouwd gevoel bij een webshop is in deze tijd lang niet vanzelfsprekend, maar musclemeat weet daar prima aan te voldoen.

Joep Profijt - 30 maart 2017

Plaatsnaam: Schiedam
  • Review
  • In het verleden heb ik meerdere dieten/training van + - 9 maanden gevolgd. Sinds kort ben ik begonnen met het 3e traject om weer in vorm te komen. Mijn trainer heeft mij Muscle meat aangeraden en daar ben ik hem erg dankbaar voor. Het scheelt mij uuuren preppen op zondag, en die uren zijn mij heel wat waard. Ik kan mijn tijd ook beter besteden dan eindeloos afwegen, koken en verdelen. Muscle meat maakt het mogelijk om een volledige week te preppen binnen 3 kwartier. Normaal gesproken stond ik 3 tot 4 uur in de keuken.

    Ik kan MuscleMeat.nl niet genoeg aanraden voor het leveren van je sportvoeding. Het maakt het diëten gewoonweg een heel stuk minder vervelend.

Sam - 29 maart 2017

Plaatsnaam: Den Haag
  • Review
  • Top producten ! Top service !
    Ik ga bijna nooit meer naar de supermarkt maar bestel alles nog hier

Roy Mertens - 22 maart 2017

Plaatsnaam: Heerlen
  • Review
  • Enkele weken geleden kwam ik op de site van Muscle Meat terecht toen ik aan het zoeken was naar 'gemakkelijke' maaltijden. Ik was verrast door het grote aanbod aan producten en de gunstige prijs. Na het bestellen van een flink pakket met verschillende producten was ik zeer aangenaam verrast. Het gemak van de bereiding, de textuur en smaak van de producten, helemaal top! Binnen enkele dagen was ik door de hele voorraad heen en besloot ik direct een nieuwe bestelling te doen. Ik denk dat ik een grotere diepvries moet gaan aanschaffen! Al met al, goede site, met topproducten, voor een mooie prijs.

Sananda - 15 maart 2017

Plaatsnaam: Harderwijk
  • Review
  • Bestellen al +- 1 jaar bij musclemeat zeer goede kwaliteit vlees en een ruim aanbod in gehele assortiment.
    1x was ik te snel met wegdrukken van de betalingssite waardoor mijn bestelling niet helemaal juist was maar even gebeld en werd direct vriendelijk te woord gestaan. Ook qua vragen in de mail wordt er binnen een uur gereageerd.
    Het vlees wordt goed ingevroren aangeleverd zelfs als er een dag tussen zit is het vlees nog diep gevroren. Al met al zijn wij zeer tevreden klanten en willen niets anders meer

Artikelen 1 tot 10 van 180 in totaal

per pagina