Protein pannenkoeken

De Muslce Meat Eiwit Pannenkoekenmix hebben twee voorbereidingen. 1: Maken van het beslag 2: Bakken

Het beslag:

Ingrediënten: (advies verhoudingen)

  • 100 ml Heel ei (2 eieren)
  • 75 gram Bananenpuree
  • 30 gram Ultra Fine Oats
  • 30 gram Whey Delicious
  • snufje zout

Meng de bovengenoemde ingrediënten. Mocht het beslag nog te stevig zijn is het altijd een optie om wat bananenpuree/melk/water hieraan toe te voegen. Let wel op hoe meer bananenpuree je eraan toevoegt hoe zoeter de pannenkoeken worden.

Bakken

Verhit een koekenpan met PAM/Kokosolie. Schep het beslag in de pan tot je de gewenste pannenkoek grootte hebt. Bak de pannenkoek op een laag vuur zodat het beslag niet aanbrand. Draai de pannenkoek voorzichtig om wanneer een zijde klaar is.

Serveertips

Afhankelijk van de smaak die je je pannenkoek hebt gegeven door de Whey die je eraan toe hebt gevoegd kan je bijvoorbeeld Bosvruchtenkorf en de XXL Light saus Vanille syrup eraan toevoegen voor de optimale smaakbeleveing.

Variatietips

Een leuk alternatief is om in het pannenkoekenbeslag de Mister Flavor Crunchy Chocolate of Cinnamon Cookie kruiden te doen.

Voedingswaarden (macro's) en producten

Product Aantal gram
Vloeibaar heelei (diepvries) (1 liter)
Rode vruchtenmix (Bosvruchtenkorf) – 1kg
Bananenschijfjes – 1kg
Dutch Giant Ultra Fine Oats 1kg

Bepaal hierboven je aantal gram per product om de voedingswaarden van je maaltijd te bekijken.

Energie 0 calorieën
Eiwit 0 gr
Koolhydraten 0 gr waarvan suikers: 0 gr
Vet 0 gr waarvan verzadigd vet: 0 gr
Vezels 0 gr
Zout 0 gr