Chili Con Carne Speciaal

Bereiding

Ingrediënten:

  • 200 gram Low Fat Rundergehakt
  • 200 gram Ratatouille
  • 100 gram Kidneybonen
  • Knoflookblokjes
  • Peper
  • Zout

Verhit een koekenpan met PAM/Kokosolie en bak hierin het Low Fat Rundergehakt. Voeg vervolgens peper, zout en de Knoflookblokjes toe. Meng de Ratatouille en de Kidneybonen door het gehaktmengsel.

Variatietip

Mocht je te weinig koolhydraten in deze maaltijd hebben kan je altijd nog Basmati rijst hieraan toe voegen. Ook is het mogelijk om de Kidneybonen en Spirelli als koolhydraat te gebruiken waardoor het een Pasta maaltijd wordt.

Voedingswaarden (macro's) en producten

Product Aantal gram
Ratatouille (750 gr)(kant-en-klaar)
Low Fat Rundergehakt 5% – 1KG – 5 x 200 G (Rauw)
Kidneybonen – 1KG – Kant-en-Klaar
Knoflookblokjes (250gr)

Bepaal hierboven je aantal gram per product om de voedingswaarden van je maaltijd te bekijken.

Energie 0 calorieën
Eiwit 0 gr
Koolhydraten 0 gr waarvan suikers: 0 gr
Vet 0 gr waarvan verzadigd vet: 0 gr
Vezels 0 gr
Zout 0 gr