Winkelwagen

0 item € 0,00

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorieën
Waarom Muscle Meat?
 • ✓ SLAGERSKWALITEIT ONDER SUPERMARKTPRIJS
 • ✓ UNIEKE, SNELLE EN MAKKELIJKE PRODUCTEN
 • ✓ CLEAN: GEEN ONNODIGE TOEVOEGINGEN
 • ✓ VOOR 15:00 BESTELD (MA-DO), MORGEN IN HUIS
 • ✓ LAB GESTESTE PRODUCTEN

Over Muscle Meat

Wie zijn wij?

Muscle Meat is opgericht in maart 2013.  Het Muscle Meat team bestaat uit Olivier(2.18m), Rein (broers) en Yvette. 

Olivier en Rein houden zich al jaren bezig met Bodybuilding en MMA. Hierdoor zijn zij zich erg bewust geworden van het belang van juiste voeding.
Yvette komt uit een slagersfamilie en heeft altijd in de hotelwereld gewerkt, waar kwaliteit een belangrijke rol speelt.

Hoe is het ontstaan?

Doordat wij zelf veel vlees kopen, koken en eten voor het dieet dat bij onze sport hoort, zijn wij gaan nadenken of er geen andere mogelijkheid was om grote hoeveelheden vlees te kunnen kopen voor een aantrekkelijkere prijs, dat kant en klaar is, makkelijk mee te nemen en zonder onnodige toevoegingen.Supplementen zijn in vele webshops verkrijgbaar, maar voor vlees ben je altijd afhankelijk van de supermarkt of de vaak dure plaatselijke slager. Door twee werelden bij elkaar te brengen, die van de sporters en de online verkoop, kunnen wij de sporters zo goed van dienst zijn.

We begonnen met de aanschaf van een grote vriezer thuis om te leveren aan mensen van de sportschool in Hilversum, waar wij trainen. Het lokale succes heeft ons doen besluiten van Muscle Meat een echt professioneel bedrijf te maken, dat ook voor iedereen buiten Hilversum beschikbaar zou zijn. De vraag werd al snel zo groot, dat vanuit huis werken niet meer mogelijk was. Wij verhuisden ons bedrijf naar een bedrijfspand.
Tenslottte zijn wij gaan kijken of het mogelijk was onze producten op een verantwoorde manier door heel Nederland en België te verzenden. Voeding per post via internet blijft een vrij nieuw concept en is zeker nog niet bekend en vertrouwd bij iedereen. Voor ons de taak dit vertrouwen te winnen en niet te bezuinigen op de kwaliteit van materialen. Zo hebben we gekozen voor een verpakking die ook door een Duitse gigant, gespecialiseerd in de thuislevering van diepvriesproducten, wordt gebruikt en die zijn kwaliteit al bewezen had.

Al snel werden we genoemd op verschillende fitness/bodybuild forums. Imiddels zijn wij officieel sponsor met een eigen topic van  http://forum.bodybuilding.nl/topics/musclemeat-nl-vlees-online-bestellen.344659/page-330

Unieke, makkelijke en snelle producten

Wij zijn gestart met zes verschillende producten. Deze producten zijn gericht op sporters.Daarom zijn wij met makkelijke, snelle en lekkere kwaliteitsproducten gekomen. Een deel van onze producten zijn uniek. Wij zullen altijd ons assortiment uit blijven breiden. Bekijk onze producten!

Kwaliteit en prijs

Wij leveren vlees van slagerskwaliteit, maar dan voor een aantrekkelijke scherpe prijs. Wij kiezen bijvoorbeeld bewust bij rund voor biefstuk van de kogel om zo een constante kwaliteit te kunnen leveren die bovendien gemiddeld 6 euro goedkoper per kilo is dan in de supermarkten. Wij vinden het belangrijk dat het vlees (technische delen: entrecote, kogelbiefstuk etc) van het dier 100% natuur zijn en niet bewerkt zijn met water en watervasthoudende hulpstoffen etc.

Gecertificeerde herkomst en hygienisch

Elk product van ons bevat een etiket met de benodigde informatie. Zo vindt u daarop niet alleen de houdbaarheidsdatum, maar ook het EG-erkenningsnummer.
Het EG-erkenningsnummer is door de Europese Unie verplicht gesteld in het kader van de voedselveiligheid.

De herkomst van al onze producten is terug te vinden in de desbetreffende productomschrijving.

Wat is betere kwaliteit?

Wij kiezen ervoor om vlees te laten zijn zoals het bedoeld is. Doordat ons verse vlees direct ingevroren wordt, is er geen reden om conserveringsmiddelen en andere E nummers toe te voegen. (Let op: dit gaat over het pure vlees zoals de kipproducten en biefstukken). Het bevat daarom geen kleur- of smaakstoffen. Ook het inspuiten met water(Tumblen) of het toevoegen van extra vet en smaakversterkers of iets dergelijks doen wij absoluut niet bij onze pure vlees producten. Ons vlees komt van gerenommeerde slachterijen en wordt netjes in een fabriek gesneden en verpakt door een gecertificeerde slager. Met een gerenommeerde slachterij wordt een slachterij bedoeld die alle certificaten heeft om dit soort werk uit te mogen voeren en een goede reputatie heeft.

Wat is ons doel?

 • Het leven van een sporter gemakkelijker en voordeliger te maken, door o.a. kant-en-klare producten te leveren waarmee een smakelijke maaltijd heel snel is samen gesteld.
 • Eerlijke en ook unieke producten leveren met de juiste voedingswaarden per portie.
 • Mensen bewust te maken van wat zij kopen en eten, niet alleen naar de prijs te kijken maar ook naar de inhoud.(hoeveel % vlees vet water etc)
 • Ons onderscheiden door betere kwaliteit te leveren dan de supermarkt en toch nog voordeliger te zijn.
 • Streven naar 100% klanttevredenheid o.a. door persoonlijk contact met onze klanten te houden en te luisteren naar hun wensen.
 • Kwaliteit en service leveren tegen de laagst mogelijke prijs van dit moment, zonder zogenaamde afgeprijsde producten en zogenaamde gratis bezorging en gratis cadeaus bij je bestelling ten koste van de product prijs.